Sėkmės istorija: niekada negalvojęs vykti iš Lietuvos Michailas laimę atrado Vokietijoje

Nors kelionės ir kitų šalių pažinimas yra viena didžiausių Michailo gyvenimo aistrų, dirbti ir gyventi už Lietuvos ribų jis niekada neplanavo. Tačiau gyvenime kartais viskas ima ir apsiverčia aukštyn kojomis.

Per pasaulį nuvilnijusi Covid-19 banga neaplenkė ir buvusios Michailo darbovietės – įmonė buvo priversta atleisti dalį darbuotojų. Netekęs darbo vaikinas nepasimetė ir iš karto pradėjo ieškoti galimybių.

Neilgai trukus vaikino dėmesį patraukė HEADEX Group siūlyta prekių surinkėjo su vokiškomis balso komandomis pozicija Vokietijoje – kalbą mokančiam Michailui tai buvo puiki proga greitai sugrįžti į darbo rinką. O ir HEADEX Group vaikinas pasirinko neatsitiktinai: „pasirinkau HEADEX Group todėl, kad, pirmiausia, čia siūlomos labai geros gyvenimo sąlygos, geras atlyginimas, ir viskas mokama laiku“.

Vokietijoje Michailas praleido keturis mėnesius. Per tą laiką vaikinas taip pamilo miestelį, kuriame gyveno, kad pasibaigus projektui niekur nebenorėjo iš jo keltis: „pasibaigus projektui HEADEX Group man pasiūlė kitą darbą, tačiau jis buvo kitame mieste, todėl atsisakiau, ir sėkmingai susiradau darbą čia – Hann. Mündene“.

Nors kartais vaikiną užplūsta namų ilgesys, šiandien jis džiaugiasi, kad išvyko į Vokietiją ir kad atrado čia širdžiai mielą gyvenimą: „šiuo metu man sekasi puikiai: turiu nuostabų darbą, mokausi vokiečių kalbos, turiu draugų ratą, o mane nuolat supa nuostabūs žmonės“. O ir pats miestas, kurį supa kalnai ir upės, kaip jis pats sako „tiesiog gniaužia kvapą“.

Tuo tarpu planuojantiems vykti dirbti į užsienį Michailas linki sėkmės ir siūlo tikėti gerumu: „linkiu visiems sėkmės. Būkite stiprūs ir tikėkite gerumu, nes stiprybė ir gėris – labai didelė jėga, kuri atveria visas duris. Tai – raktas į pasaulį“.

Norite pradėti savo sėkmės istoriją kartu su HEADEX Group ir Jūs? Su mūsų darbo pasiūlymais susipažinkite čia arba galite kreipkis bendruoju telefono numeriu: +370 520 300 70.